Infolinia: 889 133 333
Pasta curry o oryginalnym, pikantnym smaku i doskonałym aromacie. Ceniona zarówno przez wielbicieli kuchni orientalnej, jak i przez smakoszy kuchni tradycyjnej. Pasta curry to utarte i wymieszane składniki - aromatyczne zioła i przyprawy dające produkt wyrazisty w smaku oraz idealnie podkreślający smak przygotowywanych z nim dań.

Czerwona pasta curry to jedna z trzech wersji past do przygotowywania najpopularniejszego tajskiego posiłku - czerwonego tajskiego curry. Pasta czerwona to średnio ostra pasta, w skład której wchodzi m.in. galangal, trawa cytrynowa, czerwone chili oraz skórka limonki - kompozycja mocno aromatyczna i średnio pikantna.

Zastosowanie past curry jest bardzo szerokie: od oryginalnych tajskich dań przez zupy do gęstych dipów lub sosów do mięs i warzyw.

SKŁAD: Suszone chili czerwone 28%, trawa cytrynowa, czosnek, szalotka, sól, skórka limonki kaffir, galangal, nasiona kolendry, kmin

Newlsetter

Dopisz się do Newslettera i bądź na bieżąco!

Wróć do zakupów