Infolinia: 889 133 333

Masło orzechowe najczęściej stosowane jest jako smarowidło do kanapek. Doskonale komponuje się z miodem lub dżemem. Pasta sprawdzi się świetnie również jako dodatek do owsianek, musów i jogurtów. Może stanowić składnik pełnoziarnistych ciastek. Warto dodawać ją do naleśników na słodko. Można sporządzać z niej również polewę orzechową od placuszków oraz racuchów.



Skład: Orzechy arachidowe prażone

Zawartość soli i cukru w gotowym produkcie jest wyłącznie wynikiem występowania tych składników w orzechach arachidowych. Wytrącenie się oleju na powierzchni masła jest zjawiskiem naturalnym. Przed spożyciem zaleca się wymieszanie masła.

 

„Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej

(8 400 kJ/2 000 kcal)”. 

 

Newlsetter

Dopisz się do Newslettera i bądź na bieżąco!

Wróć do zakupów