Infolinia: 889 133 333

Masło orzechowe znajduje szerokie zastosowanie w kuchni każdego z nas:

Po pierwsze: Można wykorzystać je podczas przyrządzania porannej owsianki w towarzystwie świeżych owoców sezonowych;
Po drugie: Można posmarować nim kawałek chleba pełnoziarnistego i w ten sposób przygotować pełnowartościowe drugie śniadanie dla naszego dziecka;
Po trzecie: Możne ono stanowić składnik panierki do mięsa lub sosu do kaszy;
Po czwarte: Warto dodawać masło orzechowe do domowych koktajli owocowo-warzywnych. W ten sposób będziemy w stanie podnieść ich wartość kaloryczną;
Po piąte: Produkt ten może stanowić doskonałe uzupełnienie sosu do pełnych warzyw sałatek lub sprawdzić się w formie farszu do pożywnych naleśników.



skład: Orzechy arachidowe prażone

Zawartość soli i cukru w gotowym produkcie jest wyłącznie wynikiem występowania tych składników w orzechach arachidowych. Wytrącenie się oleju na powierzchni masła jest zjawiskiem naturalnym. Przed spożyciem zaleca się wymieszanie masła.

„Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej

osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal)”.

Newlsetter

Dopisz się do Newslettera i bądź na bieżąco!

Wróć do zakupów