OTO Truskawka liofilizowana 20g Otolandia
Liofilizowane owoce i warzywa to wyśmienity dodatek do kasz, płatków śniadaniowych i owsianki. To nie wszystko! Owoce mogą być pyszną i zdrową przekąskę, można dodawać je także do: jogurtów, koktajli, serków, musli, deserów, kompotów, ciast, lodów, gofrów, naleśników.
OtoLandia jest polską firmą, która zajmuje się produkcją i sprzedażą zdrowej żywności. Za cel przedsiębiorstwo postawiło sobie tworzenie jedzenia, które bazuje na prostym składzie, dobrze znanych surowcach i nie wymaga długiego czasu przygotowywania. W szerokim i różnorodnym asortymencie znajdują się między innymi: kulki ryżowe, warzywa liofilizowane, kaszki oraz owoce liofilizowane.
Wyczekiwane co roku, w okolicach maja i czerwca truskawki, teraz w zasięgu ręki przez cały rok! Niskokaloryczne, smakowite i wspaniale chrupiące liofilizowane truskawki od OtoLandii to przekąska idealna. Przy tej chwili przyjemności dostarczamy również do organizmu, m.in. witaminę C i B, minerały i błonnik.
Liofilizacja to proces usuwania wody z produktu spożywczego w stanie zamrożenia przy udziale niskiej temperatury (do -50°C) i obniżonego ciśnienia. Następnie przeprowadzana jest sublimacja kryształków lodu, która polega na tym, że lód natychmiast przechodzi w parę wodną, z pominięciem fazy stanu ciekłego. Kolejny etap to dosuszanie w temperaturze 40-50°C. Produkt poddany procesowi liofilizacji nazywany jest liofilizatem. Liofilizowane owoce nie tracą swoich wartości odżywczych i są równie zdrowe jak ich świeża wersja.
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym pomieszczeniu, temperatura do 25°C.
SKŁAD: 100% liofilizowane truskawka
Liofilizowane owoce i warzywa to wyśmienity dodatek do kasz, płatków śniadaniowych i owsianki. To nie wszystko! Owoce mogą być pyszną i zdrową przekąskę, można dodawać je także do: jogurtów, koktajli, serków, musli, deserów, kompotów, ciast, lodów, gofrów, naleśników.
OtoLandia jest polską firmą, która zajmuje się produkcją i sprzedażą zdrowej żywności. Za cel przedsiębiorstwo postawiło sobie tworzenie jedzenia, które bazuje na prostym składzie, dobrze znanych surowcach i nie wymaga długiego czasu przygotowywania. W szerokim i różnorodnym asortymencie znajdują się między innymi: kulki ryżowe, warzywa liofilizowane, kaszki oraz owoce liofilizowane.
Wyczekiwane co roku, w okolicach maja i czerwca truskawki, teraz w zasięgu ręki przez cały rok! Niskokaloryczne, smakowite i wspaniale chrupiące liofilizowane truskawki od OtoLandii to przekąska idealna. Przy tej chwili przyjemności dostarczamy również do organizmu, m.in. witaminę C i B, minerały i błonnik.
Liofilizacja to proces usuwania wody z produktu spożywczego w stanie zamrożenia przy udziale niskiej temperatury (do -50°C) i obniżonego ciśnienia. Następnie przeprowadzana jest sublimacja kryształków lodu, która polega na tym, że lód natychmiast przechodzi w parę wodną, z pominięciem fazy stanu ciekłego. Kolejny etap to dosuszanie w temperaturze 40-50°C. Produkt poddany procesowi liofilizacji nazywany jest liofilizatem. Liofilizowane owoce nie tracą swoich wartości odżywczych i są równie zdrowe jak ich świeża wersja.
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym pomieszczeniu, temperatura do 25°C.
SKŁAD: 100% liofilizowane truskawka