Infolinia: 889 133 333

Wegańskie klopsiki w sosie warzwnym w czerwonym winie Carlota Organic BIO, 425g

Klopsiki wegańskie w sosie warzywnym w czerwonym winie. Gotowane na wolnym ogniu z warzywami i oliwą Extra Virgin, sosem tamari, czerwonym winem i przyprawami. Kompletne, smaczne i pożywne danie, którego nie może zabraknąć w Twojej kuchni.

Składniki:
Sos warzywny 75% (cebula*, pomidor*, zielony groszek* woda, marchew*, oliwa z oliwek*, bezglutenowy sos sojowy* (woda, soja, sól, alkohol), modyfikowana skrobia kukurydziana*, czerwone wino* (zawiera siarczyny) , pasta czosnkowa* (czosnek, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, kwas mlekowy), sól i czarny pieprz*), klopsiki 25% (okara* (pulpa sojowa), tofu* (woda, soja i nigari (chlorek magnezu)), olej słonecznikowy *, teksturowana soja *, gluten pszenny* , brązowy ryż*, skrobia z tapioki*, płatki owsiane*, pietruszka*, sól, czosnek*, bulion warzywny* (cebula*, marchew*, por*, czosnek*, mąka ryżowa*, sól, olej słonecznikowy* i ekstrakt drożdżowy*), cebula w proszku* i karob*).

Wartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna 583 kJ / 138 kcal
Tuszcz 10,7g
w tym kwasy nasycone 2,1g
Węglowodany 5,6g
w tym cukier 4,0g
Błonnik 1,5g
Białko 5,0g
Sól 1,65g

Alergeny:
Soja, zboża zawierające gluten.

Przechowywanie:
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.

Producent

Via Organica, S.L. C/ La Farola
6. 46138 Rafelbunyol, Valencia

Newlsetter

Dopisz się do Newslettera i bądź na bieżąco!

Wróć do zakupów