Terra Creta oferuje szeroki wybór greckich oliwek.
Przeszukaliśmy całą Grecję kontynentalną, aby znaleźć najlepsze, najsmaczniejsze, naturalnie fermentowane oliwki i jesteśmy dumni, że możemy oferować je w ramach greckiej diety śródziemnomorskiej.
Zielone oliwki „Chalkidiki” uprawiane są w regionie północnej Grecji. Głęboki błękit Morza Egejskiego, jasne słońce i żyzna grecka ziemia stworzyły te imponujące i smaczne oliwki stołowe.
Przechowywać w chłodnym i ciemnym miejscu, po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 10 dni
Składniki: oliwki zielone 93,7%, (oliwki, sól, regulator kwasowości: kwasek cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy), pieprz 2,7%, (czerwony, zielony), sól, ocet winny, oliwa Terra Creta extra virgin, cytryna 0,8%, zioła 0,4%
Producent: Terra Creta
Przeszukaliśmy całą Grecję kontynentalną, aby znaleźć najlepsze, najsmaczniejsze, naturalnie fermentowane oliwki i jesteśmy dumni, że możemy oferować je w ramach greckiej diety śródziemnomorskiej.
Zielone oliwki „Chalkidiki” uprawiane są w regionie północnej Grecji. Głęboki błękit Morza Egejskiego, jasne słońce i żyzna grecka ziemia stworzyły te imponujące i smaczne oliwki stołowe.
Przechowywać w chłodnym i ciemnym miejscu, po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 10 dni
Składniki: oliwki zielone 93,7%, (oliwki, sól, regulator kwasowości: kwasek cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy), pieprz 2,7%, (czerwony, zielony), sól, ocet winny, oliwa Terra Creta extra virgin, cytryna 0,8%, zioła 0,4%
Producent: Terra Creta