Greckie oliwki odmiany Hondroelia (tzn. duży, mięsisty owoc). Niedrylowane, przez 25 dni "pieczone" w soli bez udziału temperatury.
Przechowywać w temp. poniżej 30°C, po otwarciu przechowywać w lodówce lub w naczyniu z oliwą.
Składniki: ciemne oliwki kreteńskie Hondroelia, sól, ocet winny, oliwa extra virgin
Producent: Physis of Crete
Przechowywać w temp. poniżej 30°C, po otwarciu przechowywać w lodówce lub w naczyniu z oliwą.
Składniki: ciemne oliwki kreteńskie Hondroelia, sól, ocet winny, oliwa extra virgin
Producent: Physis of Crete
- Certyfikat BIO Nie
- Rodzaj: niedrylowane
- Masa netto: 250g
- Opakowanie: vacuum
- Wartość energetyczna w 100g: 1078kJ/262kcal
- Wartości odżywcze w 100g: Tłuszcz 27g Kwasy tłuszczowe: -nasycone 3,2g -jednonienasycone 20,0g -wielonienasycone 3,5g Węglowodany 0g -w tym cukry 0g Błonnik 6,2g Białko 1,9g Sól 4,6g