Marmolada oliwkowa. Jest to wyjątkowy produkt, który łączy w sobie smak i wartości odżywcze oliwek. Marmolada oliwkowa jest idealna do smarowania pieczywa, dodawania do sałatek, sosów i dipów. Można ją również spożywać bezpośrednio jako zdrową przekąskę.
Marmolada ta jest bogata w nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy i minerały, które wspomagają układ krążenia, odporność i trawienie. Marmolada oliwkowa ma delikatną konsystencję i intensywny aromat. Jest produkowana z najwyższej jakości oliwek z upraw ekologicznych.
Marmolada oliwkowa 250g to prawdziwy rarytas dla miłośników śródziemnomorskiej kuchni.
Składniki: oliwki, jabłka, cukier, miód, glukoza, kwas cytrynowy, sorbinian potasu 0,1%
Po otwarciu przechowywać w lodówce
Certyfikat BIO Nie
Wartości odżywcze w 100g: 1071kJ/256kcal
Wartość energetyczna w 100g:
Tłuszcz 0,7g
Kwasy tłuszczowe: -nasycone 0g
Węglowodany 65g -w tym cukry 50g
Białko 1,3g
Sól 0,01g
Masa netto: 250g
Producent: Physis of Crete
Marmolada ta jest bogata w nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy i minerały, które wspomagają układ krążenia, odporność i trawienie. Marmolada oliwkowa ma delikatną konsystencję i intensywny aromat. Jest produkowana z najwyższej jakości oliwek z upraw ekologicznych.
Marmolada oliwkowa 250g to prawdziwy rarytas dla miłośników śródziemnomorskiej kuchni.
Składniki: oliwki, jabłka, cukier, miód, glukoza, kwas cytrynowy, sorbinian potasu 0,1%
Po otwarciu przechowywać w lodówce
Certyfikat BIO Nie
Wartości odżywcze w 100g: 1071kJ/256kcal
Wartość energetyczna w 100g:
Tłuszcz 0,7g
Kwasy tłuszczowe: -nasycone 0g
Węglowodany 65g -w tym cukry 50g
Białko 1,3g
Sól 0,01g
Masa netto: 250g
Producent: Physis of Crete