Infolinia: 889 133 333

Uniwersalna mieszanka mąk, bezglutenowa Celiko, 200g

Idealna się do przygotowania:

  • świeżej i chrupiącej tortilli,
  • pysznych kopytek (szagówek),
  • domowych klusek i pierogów,
  • niemal babcinego makaronu,
  • wyśmienitych naleśników,
  • a nawet ciasta parzonego.

Produkowana z wysokiej jakości składników, zgodnie z zasadami produkcyjnymi gwarantującymi deklarowany skład czynników alergennych (np. glutenu).

Produkt bezglutenowy (PL-064-026)

Składniki:
mąka ryżowa, skrobia ziemniaczana, sól.

Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna 1508 kJ / 360 kcal
Tłuszcz 0,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,3 g
Węglowodany 82 g
w tym cukry 0 g
Białko 5,4 g
Sól 1,21 g

Alergeny:
Może zawierać: sojęmleko i ich produkty pochodne.

Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Producent:
Celiko
św. Antoniego 71
61-359 Poznań
Polska

Newlsetter

Dopisz się do Newslettera i bądź na bieżąco!

Wróć do zakupów