Infolinia: 889 133 333

Mieszanka na bezglutenowe Brownie, Celiko 300g

Pyszne Ciasto Brownie bezglutenowe Celiko -znakomity, czekoladowy smak -odpowiedni dla wegan - łatwość i krótki czas wykonania - gotowe w 30 minut -produkt bezglutenowy (PL-064-093)

Bezglutenowe ciasta i chleby do wypiekania CELIKO to mieszanki produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z reżimem produkcyjnym gwarantującym deklarowany skład czynników alergennych (np. gluten). Firma CELIKO jako pierwsza firma w Polsce – już w 1984 roku - uruchomiła produkcję pełnej gamy mieszanek dietetycznych ciast i chlebów dla osób na dietach eliminacyjnych w tym celiakii i fenyloketonurii.

Składniki:
cukier, mąka ryżowa, skrobia kukurydziana, skrobia z tapioki, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (10-12%) - 8%, czekolada (masa kakaowa, cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyna sojowa)-4%, błonnik kakaowy, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, aromat, sól

Alergeny:
Soja
Może zawierać mleko i produkty pochodne.

Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Producent:
Celiko
św. Antoniego 71
61-359 Poznań
Polska

Wykonanie:
Do mieszanki ciasta dodaj 1 jajko, 35 ml wody, 100 ml oleju i krótko zmiksuj. Przelej do blaszki o średnicy 20 cm. Piec 30 minut w temp. 180-190 stopni.

Na opakowaniu także przepis jak mieszankę wykorzystać aby ubiec smaczne ciasto dla wegan.

Newlsetter

Dopisz się do Newslettera i bądź na bieżąco!

Wróć do zakupów