Infolinia: 889 133 333
Składniki: mąka migdałowa, słonecznik, nasiona chia, pestki dyni bezłuskowej, siemię lniane, mąka lniana odtłuszczona, łuska babki jajowatej, sól himalajska.

Produkt bezglutenowy. Produkt może zawierać alergeny: orzechy.


Sposób przygotowania:

Nagrzej piekarnik (góra i dół) do 190°C.
Wsyp mieszankę do miski.
Dolej 500 ml wody i dokładnie wymieszaj.
Zagnieć ciasto i uformuj bochenek.
Wsadź do piekarnika na 80 min.
Po upieczeniu odstaw do ostygnięcia. Przechowuj zawinięty w szmatkę.


Wartość odżywcza w 100 g produktu:

wartość energetyczna: 1320 kJ / 319 kcal

Tłuszcz: 24 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2, 4 g

Węglowodany: 3,1 g

w tym cukry: 2,2 g

Błonnik: 14 g

Błonnik: 15 g

Sól: 1,3 g


Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.

Newlsetter

Dopisz się do Newslettera i bądź na bieżąco!

Wróć do zakupów