Jeśli szukasz pysznego i zdrowego sposobu na zaspokojenie swojego apetytu na słodycze, to musisz spróbować BIO Krem z orzech lask. 30% BIANCA 250g Nocciolata!
To wyjątkowy produkt, który łączy w sobie kremową konsystencję, intensywny smak orzechów laskowych i delikatną nutę wanilii.
Ten krem jest w 100% naturalny i ekologiczny, nie zawiera oleju palmowego ani glutenu. Możesz go jeść na kanapkach, naleśnikach, ciasteczkach lub po prostu prosto ze słoiczka.
Nie będziesz mógł się mu oprzeć!
Zamów już dziś i ciesz się jego niepowtarzalnym smakiem!
skład:
pasta z orzechów laskowych* 30%, cukier trzcinowy*, odtłuszczone mleko w proszku*, olej słonecznikowy*, inulina*, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyna sojowa*, ekstrakt z wanilii*
informacja alergenna: zawiera mleko i soję, może zawierać śladowe ilości migdałów, pistacji i orzechów włoskich
*Składniki pochodzące z certyfikowanych upraw ekologicznych
ZASTOSOWANIE:
Nocciolata Bianca - to ekologiczny, bezglutenowy krem z orzechów laskowych, bez dodatku kakao, o obniżonej o 30% zawartości cukru w porównaniu z konwencjonalną Nocciolatą.
Tradycyjna receptura i bogate doświadczenie Rigoni di Asiago pozwoliło na przygotowanie kremu o składzie wzbogaconym o inulinę - cukier pozyskiwany z cykorii, który dodatkowo pozytywnie działa na florę jelitową. W procesie produkcji nie korzysta się z oleju palmowego, sztucznych aromatów czy konserwantów.
Wszystkie składniki pochodzą certyfikowanych upraw ekologicznych gwarantując tym samym intensywny, naturalny smak.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100g:
Wartość energetyczna: 2298 kJ/ 551 kcal
Tłuszcze: 33.1 g w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 4.6 g
Węglowodany: 47 g w tym cukry: 41.8 g
Błonnik: 5.4 g
Białko: 13.5 g
Sód: 0,19 g
SPOSÓB PRZECHOWYWANIA:
Przechowywać w temperaturze pokojowej.
Wyprodukowano we Włoszech;
Opakowanie: szklane.
To wyjątkowy produkt, który łączy w sobie kremową konsystencję, intensywny smak orzechów laskowych i delikatną nutę wanilii.
Ten krem jest w 100% naturalny i ekologiczny, nie zawiera oleju palmowego ani glutenu. Możesz go jeść na kanapkach, naleśnikach, ciasteczkach lub po prostu prosto ze słoiczka.
Nie będziesz mógł się mu oprzeć!
Zamów już dziś i ciesz się jego niepowtarzalnym smakiem!
skład:
pasta z orzechów laskowych* 30%, cukier trzcinowy*, odtłuszczone mleko w proszku*, olej słonecznikowy*, inulina*, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyna sojowa*, ekstrakt z wanilii*
informacja alergenna: zawiera mleko i soję, może zawierać śladowe ilości migdałów, pistacji i orzechów włoskich
*Składniki pochodzące z certyfikowanych upraw ekologicznych
ZASTOSOWANIE:
Nocciolata Bianca - to ekologiczny, bezglutenowy krem z orzechów laskowych, bez dodatku kakao, o obniżonej o 30% zawartości cukru w porównaniu z konwencjonalną Nocciolatą.
Tradycyjna receptura i bogate doświadczenie Rigoni di Asiago pozwoliło na przygotowanie kremu o składzie wzbogaconym o inulinę - cukier pozyskiwany z cykorii, który dodatkowo pozytywnie działa na florę jelitową. W procesie produkcji nie korzysta się z oleju palmowego, sztucznych aromatów czy konserwantów.
Wszystkie składniki pochodzą certyfikowanych upraw ekologicznych gwarantując tym samym intensywny, naturalny smak.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100g:
Wartość energetyczna: 2298 kJ/ 551 kcal
Tłuszcze: 33.1 g w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 4.6 g
Węglowodany: 47 g w tym cukry: 41.8 g
Błonnik: 5.4 g
Białko: 13.5 g
Sód: 0,19 g
SPOSÓB PRZECHOWYWANIA:
Przechowywać w temperaturze pokojowej.
Wyprodukowano we Włoszech;
Opakowanie: szklane.