
HomeDesery i przekąskiSłodycze
BATON Z NADZIENIEM KOKOS - MANGO W POLEWIE Z MLECZNEJ CZEKOLADY FAIR TRADE BIO 33 g - OXFAM
- Gramatura: 33
- Data przydatności do spożycia: 2025-06-22
11.33 zł
-
+
SKŁADNIKI
cukier trzcinowy*, MLEKO pełne w proszku*, tłuszcz kakaowy*, wiórki kokosowe* (11 %), olej słonecznikowy*, płatki zbożowe* (5 %) (mąka ryżowa, cukier trzcinowy*, mąka kukurydziana*, sól), suszone mango* (5 %), miazga kakaowa*, odtłuszczone MLEKO w proszku*, tłuszcz MLECZNY*, ekstrakt z wanilii (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2370 kJ/568 kcal
Tłuszcz: 38 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 21 g
Węglowodany: 47 g
w tym cukry: 42 g
Białko: 8 g
Sól: 0,26 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY LASKOWE i migdały.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze 12 -18 ℃. Chronić przed ciepłem.
cukier trzcinowy*, MLEKO pełne w proszku*, tłuszcz kakaowy*, wiórki kokosowe* (11 %), olej słonecznikowy*, płatki zbożowe* (5 %) (mąka ryżowa, cukier trzcinowy*, mąka kukurydziana*, sól), suszone mango* (5 %), miazga kakaowa*, odtłuszczone MLEKO w proszku*, tłuszcz MLECZNY*, ekstrakt z wanilii (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2370 kJ/568 kcal
Tłuszcz: 38 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 21 g
Węglowodany: 47 g
w tym cukry: 42 g
Białko: 8 g
Sól: 0,26 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY LASKOWE i migdały.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze 12 -18 ℃. Chronić przed ciepłem.