![](https://api.zdrowieismak.pl/images/1000x1000/mk_keto_tortilla_low_carb_240g_.jpg)
Produkty powiązane
![](https://api.zdrowieismak.pl/images/94x150/download/vivio/Keto_krem_migdalowy_330g_almond_spreAD_A_D_382854069.jpg)
![](https://api.zdrowieismak.pl/images/94x150/download/stewiarnia/Mieszanka_na_keto_bulki_bezglutenowe_Piec_Przemian_310g_5902837810874.jpg)
![](https://api.zdrowieismak.pl/images/94x150/download/stewiarnia/Bezglutenowa_mieszanka_do_wypieku_chleba_KETO_Piec_Przemian_500g_5902837810966.jpg)
![](https://api.zdrowieismak.pl/images/94x150/download/stewiarnia/KETOLADA_czekolada_slodzona_erytrytolem_bez_dodatku_cukru_100g_5904365084000.jpg)
![](https://api.zdrowieismak.pl/images/94x150/download/stewiarnia/Prazynki_wieprzowe_Keto_sol_morska_prazone_powietrzem_AMMI_30g_3800142002903.jpg)
MK Keto Tortilla Low Carb 240g to innowacyjne i smaczne wrapy, stworzone z myślą o osobach na diecie ketogenicznej i niskowęglowodanowej. Tortille zawierają aż 80% mniej węglowodanów i ponad 2 razy więcej białka niż tradycyjne, pszenne wersje produktu.
Opakowanie zawiera 6 sztuk wrapów o średnicy 21cm, idealnych do przygotowania domowych posiłków.
cechy:
Z użyciem Keto Tortilli Low Carb, przygotujemy m.in. domowego kebaba z kurczakiem, zwijane rollsy, czy quasadille. Produkt MK doskonale odnajdzie swoje zastosowanie również jako spód do pizzy.
Skład:
woda, białko pszenne, błonnik pszenny, mąka pszenna, skrobia pszenna modyfikowana, olej palmowy, emulgatory: mono- i digliceyrdy kwasów tłuszczowych; sól, stabilizatory: kwas jabłkowy, kwas cytrynowy, guma guar; substancje spulchniające: difosforany, wodorowęglan sodu; substancje konserwujące: sorbianian potasu, propionian wapnia, drożdze nieaktywne.
Opakowanie zawiera 6 sztuk wrapów o średnicy 21cm, idealnych do przygotowania domowych posiłków.
cechy:
- Keto tortilla
- 80% mniej węglowodanów
- Wysoka zawartość białka
- Jedynie 123 kcal w sztuce
- Naturalny skład
- Odpowiednia na diecie keto i low-carb
- Bogata w błonnik - aż 10g w sztuce
Z użyciem Keto Tortilli Low Carb, przygotujemy m.in. domowego kebaba z kurczakiem, zwijane rollsy, czy quasadille. Produkt MK doskonale odnajdzie swoje zastosowanie również jako spód do pizzy.
Skład:
woda, białko pszenne, błonnik pszenny, mąka pszenna, skrobia pszenna modyfikowana, olej palmowy, emulgatory: mono- i digliceyrdy kwasów tłuszczowych; sól, stabilizatory: kwas jabłkowy, kwas cytrynowy, guma guar; substancje spulchniające: difosforany, wodorowęglan sodu; substancje konserwujące: sorbianian potasu, propionian wapnia, drożdze nieaktywne.