Infolinia: 889 133 333
SKŁADNIKI
ekologiczny popcorn (ziarno kukurydzy) 100 %.

OPIS
Ekologiczny popcorn to wyśmienita przekąska dla całej rodziny.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
w celu uprażenia ziaren należy rozgrzać w rondlu olej roślinny (do smażenia), wrzucić kilka ziaren kukurydzy, przykryć pokrywką. Popcorn jest gotowy do spożycia po ustaniu charakterystycznego "strzelania". Gotowy można polać roztopionym masłem i posolić. Najlepiej smakuje jeszcze ciepły, zaraz po uprażeniu.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1714 kJ / 406 kcal
Tłuszcz - 4,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,6 g
Węglowodany - 75 g
w tym cukry - 0,9 g
Błonnik - 13 g
Białko - 11 g
Sól - 0,02 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Newlsetter

Dopisz się do Newslettera i bądź na bieżąco!

Wróć do zakupów