Infolinia: 889 133 333
SKŁADNIKI
ekologiczna semolina z PSZENICY durum 100 %.

OPIS
Źródło białka.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
makaron gotować w osolonej wodzie przez 8-9 minut, w proporcji 100 g makaronu na 1 l wody.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1499 kJ/354 kcal
Tłuszcz: 1,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 72 g
w tym cukry: 2,3 g
Błonnik: 2,9 g
Białko: 12 g
Sól: 0,02 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać SOJĘ I gorczycę.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od źródeł ciepła i światła.

Newlsetter

Dopisz się do Newslettera i bądź na bieżąco!

Wróć do zakupów