Infolinia: 889 133 333
SKŁADNIKI
ekologiczna mąka z ryżu pełnoziarnistego.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 2,5 L wody, dodać 250 g makaronu i sól. Gotować 10 - 12 minut od czasu do czasu mieszając.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1542 kJ/364 kcal
Tłuszcz - 3,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 1,0 g
Węglowodany - 75 g
w tym cukry - 1,0 g
Błonnik - 2,5 g
Białko - 8,0 g
Sól - 0,03 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

Newlsetter

Dopisz się do Newslettera i bądź na bieżąco!

Wróć do zakupów