Infolinia: 889 133 333
Łuska babki jajowatej to produkt naturalny, który ma wiele zastosowań w kuchni i zdrowiu. Łuska babki jajowatej jest bogata w błonnik pokarmowy, który wspomaga trawienie i zapobiega zaparciom. Łuska babki jajowatej może być dodawana do jogurtów, musli, koktajli, zup, sałatek i pieczywa. Łuska babki jajowatej pomaga również obniżać poziom cholesterolu i cukru we krwi, a także regulować ciśnienie tętnicze.

Łuska babki jajowatej jest również źródłem witamin i minerałów, takich jak witamina C, żelazo, magnez.

Składniki:  łupina (łuska) nasienia babki jajowatej

„Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej

(8 400 kJ/2 000 kcal)

Newlsetter

Dopisz się do Newslettera i bądź na bieżąco!

Wróć do zakupów