Dodatek do sushi, marynata oraz przyprawa do gotowania / bez GMO
Koreański sos sojowy ciemny, to sos zbliżony do sosów japońskich, ale jest troszeczkę słodszy, wielu osobom bardzo odpowiada do sushi. Jest niezastąpioną przyprawą do wielu dań i marynat. Europejczycy coraz częściej zamieniają sól na sos sojowy, ponieważ tak jest zdrowiej smaczniej i ciekawiej.
Skład: woda, odtłuszczona soja, sól, syrop fruktozowo-glukozowy, alkohol etylowy, pszenica, substancja konserwująca: benzoesan sodu, ekstrakt drożdżowy, substancja słodząca: sukraloza.
Wyprodukowany w Korei
Non-GMO
Koreański sos sojowy ciemny, to sos zbliżony do sosów japońskich, ale jest troszeczkę słodszy, wielu osobom bardzo odpowiada do sushi. Jest niezastąpioną przyprawą do wielu dań i marynat. Europejczycy coraz częściej zamieniają sól na sos sojowy, ponieważ tak jest zdrowiej smaczniej i ciekawiej.
Skład: woda, odtłuszczona soja, sól, syrop fruktozowo-glukozowy, alkohol etylowy, pszenica, substancja konserwująca: benzoesan sodu, ekstrakt drożdżowy, substancja słodząca: sukraloza.
Wyprodukowany w Korei
Non-GMO