Greckie czarne oliwki z wyspy Lesbos - położonej w regionie Morza Egejskiego Północnego.
Niedrylowane, przez 25 dni "pieczone" w soli bez udziału temperatury.
Przechowywać w temp. poniżej 30°C, po otwarciu przechowywać w lodówce lub w naczyniu z oliwą.
Składniki: ciemne oliwki , sól, ocet winny, oliwa extra virgin
Producent: Kalypso Lesvos
Niedrylowane, przez 25 dni "pieczone" w soli bez udziału temperatury.
Przechowywać w temp. poniżej 30°C, po otwarciu przechowywać w lodówce lub w naczyniu z oliwą.
Składniki: ciemne oliwki , sól, ocet winny, oliwa extra virgin
Producent: Kalypso Lesvos
- Certyfikat BIO Nie
- Rodzaj: niedrylowane
- Opakowanie: vacuum
- Wartość energetyczna w 100g: 215 kcal
- Wartości odżywcze w 100g: Tłuszcze Kwasy tłuszczowe: -nasycone -jednonienasycone -wielonienasycone Węglowodany -w tym cukry Białka Błonnik Sól