
Granola to nasz ulubiony pomysł na zdrowy dodatek do posiłku!
Robimy ją domowym sposobem – z naturalnymi składnikami, uwagą i miłością. To dlatego jest tak pyszna, chrupiąca i odżywcza. Nie znajdziesz w niej zbędnego cukru – tylko daktyle, nie używamy oleju – korzystamy z naparu z białej herbaty. A na dodatek pieczemy ją w niskiej temperaturze, bo dobre rzeczy nie lubią nadmiernego gorąca.
Składniki: Płatki owsiane 31%, ananas suszony 11%, orzechy nerkowca, płatki kokosowe 9%, otręby owsiane 9%, pestki słonecznika, pestki dyni, inulina z cykorii, siemię lniane złote, daktyle suszone, napar z białej herbaty.
Dlaczego warto jeść płatki owsiane? Odpowiedzi jest wiele, ale mają wspólny mianownik. Płatki owsiane są źródłem zdrowia! Bogate w błonnik pokarmowy, witaminy B1,B2 oraz b5 a także mangan, fosfor i magnez pomogą obniżyć poziom cholesterolu, przyczynią się do wspierania naturalnej odporności oraz sprawności układu trawiennego.
ŹRÓDŁO MAGNEZU I MANGANU.
Robimy ją domowym sposobem – z naturalnymi składnikami, uwagą i miłością. To dlatego jest tak pyszna, chrupiąca i odżywcza. Nie znajdziesz w niej zbędnego cukru – tylko daktyle, nie używamy oleju – korzystamy z naparu z białej herbaty. A na dodatek pieczemy ją w niskiej temperaturze, bo dobre rzeczy nie lubią nadmiernego gorąca.
Składniki: Płatki owsiane 31%, ananas suszony 11%, orzechy nerkowca, płatki kokosowe 9%, otręby owsiane 9%, pestki słonecznika, pestki dyni, inulina z cykorii, siemię lniane złote, daktyle suszone, napar z białej herbaty.
Dlaczego warto jeść płatki owsiane? Odpowiedzi jest wiele, ale mają wspólny mianownik. Płatki owsiane są źródłem zdrowia! Bogate w błonnik pokarmowy, witaminy B1,B2 oraz b5 a także mangan, fosfor i magnez pomogą obniżyć poziom cholesterolu, przyczynią się do wspierania naturalnej odporności oraz sprawności układu trawiennego.
ŹRÓDŁO MAGNEZU I MANGANU.