Infolinia: 889 133 333

Chiński ryż z grzybami mun to doskonała propozycja nie tylko dla miłośników azjatyckiej kuchni. Niniejsze danie to przede wszystkim niezastąpione rozwiązanie dla wszystkich tych osób, które podczas dnia pełnego pośpiechu nie znajdują czasu na przygotowanie pełnowartościowego posiłku. Przygotowanie chińskiego ryżu z grzybami mun jest niezwykle proste. Wystarczy, że zalejesz całość około 200 ml gorącej wody, a następnie odstawisz danie pod przykryciem na 5-7 minut, tak aby wszystkie składniki stały się miękkie. Dzięki temu, że danie marki INNA BAJKA zostało zamknięte w lekkim opakowaniu, możesz zabrać je ze sobą i przygotować wszędzie tam gdzie masz na to ochotę.

Warunki przechowywania: Chiński ryż z grzybami mun marki INNA BAJKA należy przechowywać w suchym, chłodnym i ciemnym miejscu, na przykład w szafce kuchennej lub w domowej spiżarni. Pamiętaj o tym, aby spożyć produkt przed upływem daty zdatności do spożycia podanej na opakowaniu.


Skład: Ryż brązowy (instant) – 41,8%, suszona marchew, suszony seler, mąka ryżowa, suszona papryka, suszone grzyby mun (uszak gęstowłosy) 4.5%, sól morska, suszona cebula, daktyle sproszkowane, nieaktywne płatki drożdżowe, suszone pieczarki, mieszanka przypraw, suszona natka pietruszki, suszony korzeń pietruszki, cynamon.


WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100g PRODUKTU

Wartość energetyczna – 1534kJ / 363kcal;

Tłuszcze – 1,6: w tym nasycone kwasy tłuszczowe – 0,4g;

Węglowodany – 71,7g: w tym cukry – 10,1g;

Błonnik – 12,9g;

Białko – 9,0g;

Sól – 2,9g.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 1. PORCJI PRODUKTU (55g)

Wartość energetyczna – 844kJ / 200kcal;

Tłuszcze – 0,9: w tym nasycone kwasy tłuszczowe – 0,2g;

Węglowodany – 39,4g: w tym cukry – 5,6g;

Błonnik – 7,1g;

Białko – 5,0g;

Sól – 1,8g.

Newlsetter

Dopisz się do Newslettera i bądź na bieżąco!

Wróć do zakupów