
Produkty powiązane

Miód kasztanowy ze spadzi i kasztanowca pochodzi z Taygetus i Parnonas, świętej góry Saturna, której zbocza porastają pachnące zioła i kasztanowce.
Kolor: różne odcienie brązu, od jasno do ciemnobrązowego, a nawet czarnego, ponieważ składa się ze spadzi
Aromat/smak: niepowtarzalny, intensywny smak z gorzkim i ostrym posmakiem
Krystalizacja: powolna w ciągu 1-2 lat Przechowywać w chłodnym i ciemnym miejscu.
Główne składniki mineralne: bogaty w mikroelementy i aminokwasy, potas, magnez, mangan, bar, fruktozę i garbniki; zawiera dużo minerałów
Producent: E-LA-WON
Kolor: różne odcienie brązu, od jasno do ciemnobrązowego, a nawet czarnego, ponieważ składa się ze spadzi
Aromat/smak: niepowtarzalny, intensywny smak z gorzkim i ostrym posmakiem
Krystalizacja: powolna w ciągu 1-2 lat Przechowywać w chłodnym i ciemnym miejscu.
Główne składniki mineralne: bogaty w mikroelementy i aminokwasy, potas, magnez, mangan, bar, fruktozę i garbniki; zawiera dużo minerałów
Producent: E-LA-WON