Jedna z najlepszych klas miodu z jodły Parnona. Skarb greckiej przyrody.
Miód me-Li został wyróżniony w międzynarodowym konkursie "Great Taste Awards" zorganizowanym w Londynie przez Guild of Fine Food. To bardzo ważne prestiżowe wyróżnienie, gdyż przyznane przez ponad 400 koneserów smaku uczestniczących w tym konkursie.
Kolor: wyraźny, jasnobrązowy
Aromat/smak: o bardzo zrównoważonej słodyczy
Krystalizacja: ze względu na niską zawartość glukozy (poniżej 30%) nigdy się nie krystalizuje
Przechowywać w chłodnym i ciemnym miejscu.
Główne składniki mineralne: bogate w pierwiastki śladowe, potas, magnez, fosfor, żelazo itp.
Producent: E-LA-WON
Miód me-Li został wyróżniony w międzynarodowym konkursie "Great Taste Awards" zorganizowanym w Londynie przez Guild of Fine Food. To bardzo ważne prestiżowe wyróżnienie, gdyż przyznane przez ponad 400 koneserów smaku uczestniczących w tym konkursie.
Kolor: wyraźny, jasnobrązowy
Aromat/smak: o bardzo zrównoważonej słodyczy
Krystalizacja: ze względu na niską zawartość glukozy (poniżej 30%) nigdy się nie krystalizuje
Przechowywać w chłodnym i ciemnym miejscu.
Główne składniki mineralne: bogate w pierwiastki śladowe, potas, magnez, fosfor, żelazo itp.
Producent: E-LA-WON