• MIESZANKA NA BROWNIE BEZGLUTENOWA BIO 400 g - BAUCK HOF

19.29
szt. Do przechowalni
Opinie
Cena przesyłki 9.99
Orlen paczka 9.99
InPost Paczkomaty 15
InPost Kurier 15
Punkt Odbioru DPD 15.9
Kurier DPD 21
Dostępność Duża dostępność

Zamówienie telefoniczne: 889133333

SKŁADNIKI
cukier*, mąka kukurydziana*, płatki czekolady* 15 % (surowy cukier trzcinowy*, miazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*), mąka ryżowa pełnoziarnista*, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu* 8 %, substancja zagęszczająca: guma guar*, mielone łupiny babki jajowatej*, sól kamienna, wanilia w proszku*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
CIASTO BROWNIE: Rozgrzać piekarnik do 175 stopni Celsjusza. Zawartość opakowania wymieszać z 200 g miękkiego MASŁA, 2 jajkami i 100 ml MLEKA, aby uzyskać gładką masę. Masę rozprowadzić w formie do pieczenia (ok. 20 x 20 cm). Piec przez 25 minut.
CIASTO WEGETARIAŃSKIE: Rozgrzać piekarnik do 175 stopni Celsjusza. Zawartość opakowania wymieszać na gładką masę ze 150 g miękkiej margaryny i 100 ml napoju roślinnego (np. owsianego lub sojowego). Aby ciasto było bardziej wilgotne można dodać 50 g skrobi kukurydzianej. Masę rozprowadzić w formie do pieczenia (ok. 20 x 20 cm). Piec przez 25 minut.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1669 kJ/395 kcal
Tłuszcz: 5,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g
Węglowodany: 81 g
w tym cukry: 54 g
Błonnik: 4,2 g
Białko: 4,0 g
Sól: 0,17 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać MLEKO, SOJĘ, ORZECHY, GORCZYCĘ, ŁUBIN i nasiona SEZAMU.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Masa netto (g):
400
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
BAUCK HOF (mieszanki do wypieków)
Kraj pochodzenia:
Niemcy
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia