-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
Wysyłka od 9,99 zł
0
twój koszyk
0,00 zł
-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
-
MAKARON (KONJAC) W KSZTAŁCIE RYŻU BEZGLUTENOWY BIO 270 g (200 g) - KETO CHEF
Symbol:
5060691233465
5.93
| Opinie | |
| Cena przesyłki | 9.99 |
| Dostępność |
Duża dostępność
|
Zamówienie telefoniczne: 889133333
SKŁADNIKI
woda oczyszczona 95,6 %, mąka konjac* 3,4 %, błonnik OWSIANY* 1 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Konjac to roślina pochodząca z Japonii, gdzie jest uprawiana od wieków. Makarony Keto Chef produkowane są z korzenia rośliny Konjac, mają zero węglowodanów i cukrów. Są bezglutenowe, wegańskie i stanowią doskonałe źródło błonnika.
Makaro Konjac Rice Keto Chef wyprodukowany jest z korzenia konjac. Jest bez glutenu i cukru. Nie zawiera węglowodanów, dzięki czemu jest doskonały dla osób będących na diecie keto.
Makaron Konjac Rice Keto Chef to świetna alternatywa dla tradycyjnego makaronu Konjac Rice i może być używany w ten sam sposób.
Przyrządzaj swoje ulubione potrawy i ciesz się korzyściami zdrowotnymi starożytnej rośliny konjac.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Etap I: Przepłucz 2-3 razy pod zimną wodą (opcjonalnie)
Etap II: Podgrzej na otwartej patelni przez 1-2 minuty lub w kuchence mikrofalowej przez 1 minutę.
Etap III: Dodaj do ulubionego sosu, zupy lub sałatki.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po odsączeniu
Wartość energetyczna 35 kJ/9 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 0 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 4,0 g
Białko: 0,2 g
Sól: 0 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkowano w zakładzie przetwarzającym SOJĘ i SIARCZYNY.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu przechowywać w lodówce przez maksymalnie 1 tydzień.
woda oczyszczona 95,6 %, mąka konjac* 3,4 %, błonnik OWSIANY* 1 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Konjac to roślina pochodząca z Japonii, gdzie jest uprawiana od wieków. Makarony Keto Chef produkowane są z korzenia rośliny Konjac, mają zero węglowodanów i cukrów. Są bezglutenowe, wegańskie i stanowią doskonałe źródło błonnika.
Makaro Konjac Rice Keto Chef wyprodukowany jest z korzenia konjac. Jest bez glutenu i cukru. Nie zawiera węglowodanów, dzięki czemu jest doskonały dla osób będących na diecie keto.
Makaron Konjac Rice Keto Chef to świetna alternatywa dla tradycyjnego makaronu Konjac Rice i może być używany w ten sam sposób.
Przyrządzaj swoje ulubione potrawy i ciesz się korzyściami zdrowotnymi starożytnej rośliny konjac.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Etap I: Przepłucz 2-3 razy pod zimną wodą (opcjonalnie)
Etap II: Podgrzej na otwartej patelni przez 1-2 minuty lub w kuchence mikrofalowej przez 1 minutę.
Etap III: Dodaj do ulubionego sosu, zupy lub sałatki.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po odsączeniu
Wartość energetyczna 35 kJ/9 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 0 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 4,0 g
Białko: 0,2 g
Sól: 0 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkowano w zakładzie przetwarzającym SOJĘ i SIARCZYNY.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu przechowywać w lodówce przez maksymalnie 1 tydzień.
Bez cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
Masa netto (g):
200
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
KETO CHEF (makarony konjac)
Kraj pochodzenia:
Chiny
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.