Infolinia: 889 133 333
Okolice Chanchamayu w Andach w Peru i Santa-Ana w Ekwadoru oferują nam słodką arabikę o wyważonej kwasowości, delikatnej słodyczy i aromatycznym pełnym body, idealna dla każdego sympatyka dobrej filiżanki kawy.

Kawa grecka espresso BIO to wyjątkowa mieszanka ziaren arabiki z certyfikowanych ekologicznych plantacji w Peru i Ekwadorze.

Kawa ta charakteryzuje się elegancką kwasowością, delikatną słodyczą i aromatycznym pełnym smakiem, idealnym dla każdego degustatora kawy.

Kawa jest ręcznie zbierana i średnio palona. Można ją zaparzać w tradycyjnym greckim sposobie lub w ekspresie do espresso.


Pochodzenie:
Peru, Ekwador (Certyfikowane Gospodarstwa Ekologiczne)

Profil smakowy:
czerwone suszone owoce, nugat, karmel

Po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Zamknięcie strunowe


Producent: Nectar Cafe

Newlsetter

Dopisz się do Newslettera i bądź na bieżąco!

Wróć do zakupów