
Produkty powiązane

Okolice Chanchamayu w Andach w Peru i Santa-Ana w Ekwadoru oferują nam słodką arabikę o wyważonej kwasowości, delikatnej słodyczy i aromatycznym pełnym body, idealna dla każdego sympatyka dobrej filiżanki kawy.
Kawa grecka espresso BIO to wyjątkowa mieszanka ziaren arabiki z certyfikowanych ekologicznych plantacji w Peru i Ekwadorze.
Kawa ta charakteryzuje się elegancką kwasowością, delikatną słodyczą i aromatycznym pełnym smakiem, idealnym dla każdego degustatora kawy.
Kawa jest ręcznie zbierana i średnio palona. Można ją zaparzać w tradycyjnym greckim sposobie lub w ekspresie do espresso.
Pochodzenie:
Peru, Ekwador (Certyfikowane Gospodarstwa Ekologiczne)
Profil smakowy:
czerwone suszone owoce, nugat, karmel
Po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Zamknięcie strunowe
Producent: Nectar Cafe
Kawa grecka espresso BIO to wyjątkowa mieszanka ziaren arabiki z certyfikowanych ekologicznych plantacji w Peru i Ekwadorze.
Kawa ta charakteryzuje się elegancką kwasowością, delikatną słodyczą i aromatycznym pełnym smakiem, idealnym dla każdego degustatora kawy.
Kawa jest ręcznie zbierana i średnio palona. Można ją zaparzać w tradycyjnym greckim sposobie lub w ekspresie do espresso.
Pochodzenie:
Peru, Ekwador (Certyfikowane Gospodarstwa Ekologiczne)
Profil smakowy:
czerwone suszone owoce, nugat, karmel
Po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Zamknięcie strunowe
Producent: Nectar Cafe