Syrop z karobu jest wytwarzany ze strąków drzewa szarańczynu i ma łagodny, słodki smak.
Może być stosowany jako słodzik w ciastach, tahini, gorących i zimnych napojach, jogurtach, lodach i ryżu. Jest świetnym substytutem cukru. Jest bogaty w wapń (prawie trzykrotnie więcej niż mleko krowie - chleb świętojański zawiera 350 mg na 100 g w porównaniu do mleka zawierającego 120 mg na 100 g).
Smak syropu może się różnić w zależności od odmiany szarańczyna, jednak zawsze ma niezmienne wartości odżywcze.
Do produkcji używane są tylko owoce kreteńskie.
Produkty z karobu są: ekologiczne, bezglutenowe, bezkofeinowe, odpowiednie dla wegetarian i wegan, nie zawierają tłuszczów, soli, ani dodatku cukrów
Składniki: karob*, woda / *certyfikowany produkt rolnictwa ekologicznego, Rolnictwo EU
Producent: Creta Carob
Może być stosowany jako słodzik w ciastach, tahini, gorących i zimnych napojach, jogurtach, lodach i ryżu. Jest świetnym substytutem cukru. Jest bogaty w wapń (prawie trzykrotnie więcej niż mleko krowie - chleb świętojański zawiera 350 mg na 100 g w porównaniu do mleka zawierającego 120 mg na 100 g).
Smak syropu może się różnić w zależności od odmiany szarańczyna, jednak zawsze ma niezmienne wartości odżywcze.
Do produkcji używane są tylko owoce kreteńskie.
Produkty z karobu są: ekologiczne, bezglutenowe, bezkofeinowe, odpowiednie dla wegetarian i wegan, nie zawierają tłuszczów, soli, ani dodatku cukrów
Składniki: karob*, woda / *certyfikowany produkt rolnictwa ekologicznego, Rolnictwo EU
Producent: Creta Carob