
Kisiel o smaku cytrynowo-rabarbarowym Naura BIO, 38g
BIO Kisiel o smaku cytrynowym z rabarbarem i witaminą C – kto z nas nie zna tego popularnego deseru, jakim jest kisiel cytrynowy. W naszym wydaniu wyjątkowy smak nadaje mu dodatek rabarbaru. Połączenie smaków cytryny i rabarbaru zapewni niesamowite orzeźwienie latem ale podany na ciepło, także gwarantuje niezapomniane doznania smakowe. Dodatkowo kisiel został wzbogacony witaminą C.
Składniki:
Skrobia*, rabarbar liofilizowany* 2,6 %, regulator kwasowości – kwas cytrynowy, naturalny aromat, witamina C, kurkuma mielona*.
*certyfikowany składnik ekologiczny
Wartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna 230 kJ/55 kcal
Tłuszcz 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g
Węglowodany 14 g
w tym cukry 8,6 g
Błonnik 0 g
Białko 0 g
Sól 0 g
Alergeny:
Produkt może zawierać gluten i mleko.
Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Producent:
Merkury SA
ul. Sejneńska 16
15-399 Białystok