• CZEKOLADA JAGODOWA Z WITAMINĄ C Z ACEROLI BEZ DODATKU CUKRÓW BIO 40 g - COCOA

12.85
szt. Do przechowalni
Opinie
Cena przesyłki 9.99
Orlen paczka 9.99
InPost Paczkomaty 15
InPost Kurier 15
Punkt Odbioru DPD 15.9
Kurier DPD 21
Dostępność Duża dostępność

Zamówienie telefoniczne: 889133333

SKŁADNIKI
inulina*, tłuszcz kakaowy*, substancja słodząca: erytrytol*, sproszkowany napój OWSIANY*, nieprażone ziarno kakao*, MIGDAŁY*, liofilizowana acerola* 3 %, liofilizowane jagody* 2 %, sproszkowany miąższ koksowy*, naturalne aromaty, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*) - zawartość masy kakaowej minimum 34 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Pyszna czekolada stworzona z myślą o potrzebach układu odpornościowego.
1 czekolada pokrywa 235 % dziennego zapotrzebowania na witaminę C. Witamina C naturalnie pochodzi z liofilizowanej aceroli.
Zawiera substancję słodzącą. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1869 kJ / 448 kcal
Tłuszcz: 35 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 22 g
Węglowodany: 27 g
w tym cukry: 6,4 g
w tym poliole: 14 g
Błonnik: 32 g
Białko: 3,2 g
Sól: 0,22 g
Witamina C: 467,5 mg (584 %)**
**dzienna referencyjna wartość spożycia

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne orzechy.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Bez cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
Masa netto (g):
40
Producent:
COCOA (czekolady i bakalie w surowej czekoladzie)
Kraj pochodzenia:
Polska
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia