Infolinia: 889 133 333
SKŁADNIKI
semolina* (mąka z PSZENICY durum), woda. (*certyfikowany składnik ekologiczny

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 15 g soli. Czas gotowania 'al dente': 10 min.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1478 kJ/352 kcal
Tłuszcz: 1,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 73 g
w tym cukry: 3,1 g
Błonnik: 2,9 g
Białko: 11 g
Sól: 0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać inne ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, SOJĘ i GORCZYCĘ

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.

Newlsetter

Dopisz się do Newslettera i bądź na bieżąco!

Wróć do zakupów