-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
Wysyłka od 9,99 zł
0
twój koszyk
0,00 zł
-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
-
ALGI MORSKIE SUSZONE - KOMBU BIO 100 g - PORTO MUINOS
Symbol:
8437001476404
17.21
| Opinie | |
| Cena przesyłki | 9.99 |
| Dostępność |
Duża dostępność
|
Zamówienie telefoniczne: 889133333
SKŁADNIKI
ekologiczne suszone algi morskie kombu (Laminaria ochroleuca)
OPIS
Algi są ręcznie zbierane w ich naturalnym środowisku, na wybrzeżu Galicji (Zatoka Biskajska i Wody Portugalskie).
Algi kombu są stosowane do aromatyzowania wody, wykorzystywanej do przygotowania zup, bulionów, sosów, dań z ryżem, warzywami, rybami, mięsem czy dań z gulaszem.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Stosować tylko do przygotowania wywarów lub bulionów, nie spożywać bezpośrednio. Dodać 1 g alg na 1 litr wrzącej wody, gotować 5 minut i wyjąć algi z wywaru lub z bulionu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g produktu suchego
Wartość energetyczna: 745 kJ/179 kcal
Tłuszcz: <0,5 g <br/>w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 18 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 34 g
Białko: 9,2 g
Sól: 5,1 g
Jod: 426110 µg (284073 %)**
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g bulionu
Wartość energetyczna: 5 kJ/1 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 0 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 0 g
Białko: 0 g
Sól: 0,02 g
Jod: 118 µg (79 %)**
** dzienna referencyjna wartość spożycia jodu (dla osoby dorosłej)
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać MIĘCZAKI, SKORUPIAKI, RYBY.
UWAGA
Biały nalot, który może pojawiać się na algach to sól morska
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej, w suchym miejscu.
ekologiczne suszone algi morskie kombu (Laminaria ochroleuca)
OPIS
Algi są ręcznie zbierane w ich naturalnym środowisku, na wybrzeżu Galicji (Zatoka Biskajska i Wody Portugalskie).
Algi kombu są stosowane do aromatyzowania wody, wykorzystywanej do przygotowania zup, bulionów, sosów, dań z ryżem, warzywami, rybami, mięsem czy dań z gulaszem.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Stosować tylko do przygotowania wywarów lub bulionów, nie spożywać bezpośrednio. Dodać 1 g alg na 1 litr wrzącej wody, gotować 5 minut i wyjąć algi z wywaru lub z bulionu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g produktu suchego
Wartość energetyczna: 745 kJ/179 kcal
Tłuszcz: <0,5 g <br/>w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 18 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 34 g
Białko: 9,2 g
Sól: 5,1 g
Jod: 426110 µg (284073 %)**
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g bulionu
Wartość energetyczna: 5 kJ/1 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 0 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 0 g
Białko: 0 g
Sól: 0,02 g
Jod: 118 µg (79 %)**
** dzienna referencyjna wartość spożycia jodu (dla osoby dorosłej)
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać MIĘCZAKI, SKORUPIAKI, RYBY.
UWAGA
Biały nalot, który może pojawiać się na algach to sól morska
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej, w suchym miejscu.
Bez cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
Masa netto (g):
100
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
PORTO MUINOS (algi morskie)
Kraj pochodzenia:
Hiszpania
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.